Site icon Наше Місто

Божий знак: напередодні Нового року у небі над Дніпропетровщиною з’явилася подвійна веселка

Божий знак: напередодні Нового року у небі над Дніпропетровщиною з’явилася подвійна веселка

У небі над Дніпропетровщиною, серед суворих дощових хмар, показалася яскрава подвійна веселка. Це неймовірне явище помітили нікопольці над містом. Вони стверджують – це хороший знак, передає сайт «Наше місто» з посиланням на Фейсбук голови Нікопольської РДА/ВА Євгена Євтушенко.

Після похмурої дощової погоди у небі над Нікополем, серед сірих хмар, з’явилася неймовірно яскрава веселка. Вона не тільки вразила мешканців міста своєю красою, а й нагадала, що після хвилі труднощів настає період позитивних змін.

Під публікацією Євгена Євтушенка жителі Нікополя та Дніпропетровської області почали надсилати свої фото сьогоднішнього чуда. Вони запевняють – це хороший знак.

«Здавна існують різноманітні прикмети, пов’язані з веселкою – вона завжди символізує благословення, щастя і божу благодать. Існує прикмета: якщо пощастило побачити веселку цілком, у всій красі, а не лише фрагмент – то чекайте закінчення будь-яких негараздів і труднощів», – пише користувач Микола Кобиляшний.

Зараз усі українці мріють про одне. І подвійна веселка, яка з’явилася над містом у повній красі, стає для нас справжнім символом перемоги.

Фото взяті з коментарів під постом Євгена Євтушенко у Фейсбук.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна, Фотогалерея

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version