Site icon Наше Місто

Комфортний Дніпро: на Соколі встановили новий зупиночний комплекс

У Дніпрі продовжують надходити звернення містян до Громадської ради. Така комунікація допомагає всім службам мерії на чолі з Борисом Філатовим якомога оперативніше вирішувати проблеми городян. Черговий приклад успішної співпраці – встановлення зупиночного комплексу на ж/м Сокол 1, пише «Наше Місто».

Дніпрянка Тетяна звернулись у Телеграм-канал голови Громадської Ради Дніпра Геннадія Корбана з проханням встановити на зупинці лави для сидіння.

 «Чому прибрали лави з навісом на зупинці ж/м Сокіл 1 по вул. Космічній? Тепер там паркуються машини, а нам ніде стояти в очікуванні транспорту, або просто сховатися від дощу та вітру. Раніше було зручно, а тепер – ні. Поверніть нам, будь ласка, лавки з навісом», – повідомила дніпрянка Тамара.

Це звернення було оперативно опрацьовано і наразі в зазначеному місці вже встановлено новий зупиночний комплекс зі стінами із загартованого скла.

 «Велике дякую Геннадію Олеговичу та всій його команді за встановлення зупиночного комплексу на ж/м Сокіл 1, дай вам Бог здоров’я та успіхів у всіх ваших починаннях. За роботи дякуємо Департаменту транспорту та КП Транспортна інфраструктура міста», – каже Тамара.

Нагадаємо, заявки можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:   

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити заявку можна в коментарях.

Категорія: Новини Дніпра, Райони Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version