Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ З качкою та котом: як зустрічає Різдво дніпровський артист та блогер Самвел  Адамян

З качкою та котом: як зустрічає Різдво дніпровський артист та блогер Самвел Адамян

Для соліста Дніпропетровського театру опери та балету, відомого кулінарного блогера  Самвела Адамяна Новий рік та Різдво  —  це свята, які він завжди зустрічає з найдорожчими для нього істотами (так, це не завжди люди). А ще готує незвичні страви, пише “Наше місто“.

Різдво Самвел зазвичай святкував зі своїми рідними. Зараз через війну їх розкидало по світу, але сімейні традиції все ж таки залишились. Наприклад, приготування качки.

Потрібно всього три інгредієнти, — зазначає Самвел Адамян. – Качку ріжемо, заливаємо водою та тушкуємо хвилин 50. Якщо буде багато жиру, його треба прибрати.  І дати качці підсмажитись до золотистої скоринки. Якщо ви взяли цілу качку, відварить заздалегідь стакан рису. А також купіть біля кілограма квашеної капусти. Її треба промити, додати разом з рисом до качки та ще раз протушкувати. Страва готова.

Новий рік для співака  — особливо свято. Він завжди зустрічає його зі своїм рудим котом Томасом.

З качкою та котом: як зустрічає Різдво дніпровський артист та блогер Самвел  Адамян

   – Зрадив йому тільки один раз, — зізнається Самвел Адамян.  — Два роки тому до мене приїхала одна глядачка, і ми о дванадцятій ночі вийшли на вулицю, пішли до ялинки. Всі інші роки я  був у новорічну ніч виключно з Томасом. Цього року буде так само. А потім, десь о першій чи другій годині, зазвичай їду до своїх друзів.   Правда, цьогоріч точно не знаю, як все буде через комендантську годину.

З качкою та котом: як зустрічає Різдво дніпровський артист та блогер Самвел  Адамян

Артист зізнається, що зазвичай не їсть на Новий рік багато. На святковий стіл планує приготувати салат, рецепт якого йому дала сестра. Вона, в свою чергу, дізналась про нього в одному з ресторанів. Самвел візьме цей рецепт за основу та додасть до нього те, що йому здається доречним.

Новорічний салат від Самвела

Потрібно взяти у рівній кількості  (наприклад, по 300 грамів) наступні інгредієнти:

  • Відварені та порізані кільцями тушки кальмарів;
  • Крабові палички гарної якості;
  • Відварені та очищені креветки;
  • Смажені  мідії;
  • Дві столові ложки червоної ікри.

Все це дрібно нарізаємо, перемішуємо, заправляємо майонезом. А потім розкладаємо по креманках. Зверху можна покласти ще трохи ікри. Смачного!

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: