Site icon Наше Місто

Повернувся додому на щиті: на фронті загинув відомий актор театру та кіно родом із Кривого Рогу

Дніпропетровщину сколихнула трагічна звістка. Стало відомо, що 23 грудня на фронті загинув відомий український актор театру та кіно Богдан Колесник. Він віддав життя за Україну, виконуючи бойове завдання. Чоловік родом із Кривого Рогу. Про це пише «Наше місто» з посиланням на Рудану.

Після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Богдан пішов добровольцем у Територіальну оборону, звідки й потрапив на передову. На жаль, наш земляк повертається додому на щиті.

«Не можу повірити в це! Друг, колега, добра, позитивна, цілеспрямована, талановита людина. Богдан Колесник загинув. Актор, ведучий, який не був військовим, одразу після повномасштабного вторгнення пішов в ТРО, а потім на фронт. Він мав повернутися, але не зміг. Це невимовний біль! Дуже сумуємо, друже! Будемо завжди сумувати», – висловила свою тугу акторка Даша Середа.

Довідка

Богдан Колесник народився у Кривому Розі, закінчив Київський театральний університет імені Карпенка-Карого і збудував успішну кар’єру.

Працював у театрах “Біла Ворона”, “Особистості”, в Луганському академічному театрі. Богдан здобув популярність після зйомок у серіалах “СуперКопи”, “Опер за викликом”, “Топтун”, “Маестро” та “Виходьте без дзвінка”.

Нагадаємо, 6 грудня 2023 року в селі Роботине Запорізької області загинув захисник Євген Босов.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version