Skip to content

У Дніпрі черговий по місту перевірив пункт незламності та роботи з прибирання твердих побутових відходів

У Дніпрі черговий по місту перевірив пункт незламності та роботи з прибирання твердих побутових відходів

Сьогодні черговий по місту перевірив Пункт Незламності та точки збору твердих побутових відходів, – передає сайт  «Наше місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Ярослав Крисько – заступник директора, начальник управління охорони навколишнього середовища департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради сьогодні проінспектував Пункт Незламності у КПНЗ «Центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді» ДМР за адресою: вул. Юлії Залюбовської, 7.

Пункт Незламності розрахований на 150 осіб. Він забезпечений усім необхідним для комфортного перебування: є 44 розетки та 67 зарядних пристроїв, зокрема кабелі, повербанки, та 2 обігрівачі. Передбачений генератор на випадок відключення електроенергії.

У Пункті є окрема зона для людей з домашніми улюбленцями. Також є пункт матері і дитини, дитяча кімната та ігрова зона зі всім необхідним для дітей. Наявний достатній запас питної води та велика аптечка.

У Дніпрі черговий по місту перевірив пункт незламності та роботи з прибирання твердих побутових відходів

«Пункт Незламності відповідає усім нормам та забезпечений усім необхідним для комфортного перебування у непередбачуваних ситуаціях», – наголосив черговий Ярослав Крисько.

Також черговий по місту перевірив роботи з прибирання твердих побутових відходів ТОВ «Екологія-Д» – визначеного перевізника на території міста.

За скаргами місцевих мешканців було проінспектовано кілька локацій у Шевченківському районі. Зокрема вулиці Гомоненка, Суміжна, Мирна та провулки Синявського, Студентський.

«Ми вже сьогодні відвідали декілька точок, які в нас були відмічені за зверненнями громадян. Прослідкували як прибирається сміття. Виїхали чітко за графіком сміттєвоза, відхилень від нього не виявлено. Сміття з наповнених баків забрали, контейнери залишились порожні. Проте проблеми все ж таки зберігаються. Це брак кадрів та сезонне збільшення сміття, що вже починається разом з новорічними святами. До того ж маємо 227 млн. грн заборгованості за вивіз сміття», – прокоментував Ярослав Крисько.

На цій лінії працює приблизно 30 сміттєвозів і 10 бригад для вивезення негабариту. Встановлено 27 контейнерів великої ємності для ТБО (типу мультілифт) в особливості для великогабаритних відходів. Також здійснюються заходи щодо вирішення проблеми стихійних сміттєзвалищ на території міста.

Нагадуємо, що заключити договір з офіційним перевізником можна у абонентських відділах за наступними адресами:

  • Зопорізьке шосе, 68
  • Вул. Набережна Заводська, 91Б
  • Просп. Дмитра Яворницького, 88А
  • Вул. Володимира Мономаха, 10
  • Вул. Театральна, 5
  • Вул. Агнії Барто, 19
  • Пров. Крушельницької, 1

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: