Skip to content

Дніпро – місто світла: Геннадій Корбан показав оновлену Успенську площу у новорічному вбранні (Відео)

Дніпро – місто світла: Геннадій Корбан показав оновлену Успенську площу у новорічному вбранні (Відео)

Успенська площа – одна з найстаріших площ в Дніпрі, вона з’явилася навіть раніше Катеринослава. Нещодавно її відкрили для відвідування після реконструкції, яка почалася ще у 2021 році, але не була завершена вчасно через повномасштабне вторгнення росії. Сьогодні голова Громадської ради при міськраді Дніпра Геннадій Корбан показав, як виглядає оновлена Успенська площа у новорічному вбранні, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на його допис у соцмережах.

«Як відомо наш Дніпро, починаючи з 2014 року і до сьогодні, є надійним та міцним тилом для нашого фронту та наших українських захисників. Дніпро – це логістика, Дніпро – це медична база, Дніпро – це головний оборонний рубіж усієї України.

Звичайно ж, я можу навести в цифрах усю ту допомогу, яку городяни надали фронту і яка вимірюється у мільярдах гривень, але сьогодні йдеться трохи про інше. Наша країна і наші герої сьогодні воюють з ворогом, насамперед заради своїх дітей, дружин та старих, які перебувають у тилу – у містах. Наші захисники віддають свої життя заради свободи, миру та комфортного щасливого життя своїх близьких.

І тому місто презентує оновлену Успенську площу, реконструкція якої розпочалася ще до війни. Місто дарує це свято світла і радості всім городянам, сім’ям наших героїв і тим, хто втратив свої будинки на окупованих територіях і змушений був переїхати.

«Це свято, перш за все, для всіх, хто виявляє героїзм у тилу і для всіх, хто підтримує наших воїнів у боротьбі з російською агресією. Заради цього живемо та воюємо!», – відмітив Геннадій Корбан.

Фото: Валерій Кравченко.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: