Site icon Наше Місто

Вбивали безпритульних та знімали на відео: у Дніпрі затримано підлітків, які підозрюються у жорстоких злочинах

Поліція затримала у Дніпрі групу підлітків, які підозрюються у жорстокому вбивстві. Про це пише «Наше місто» з посиланням на поліцію у Дніпропетровській області.

За даними правоохоронців, семеро хлопців віком від 14 до 19 років є причетними до жорстокого вбивства безпритульної жінки. Уночі з 2 на 3 грудня вони знайшли її в покинутій будівлі, побили та завдали численних ударів ножем. Внаслідок цього жінка померла. Тієї ж ночі підлітки спробували вбити чоловіка, який мешкав у недобудові. Вони завдали йому численних тілесних ушкоджень, але він зумів втекти та викликати швидку допомогу.

Крім того, підлітків перевіряють на причетність до побиття безхатька в укритті на Європейській площі.

Поліція продовжує розслідування та не виключає, що затримані можуть бути причетні до інших аналогічних злочинів.

У телефоні одного з підлітків правоохоронці знайшли відео, на яких вони вчиняють злочини.

Під час досудового розслідування поліція встановила всіх учасників події. Вони провели близько десяти обшуків у місцях проживання підлітків, а також опитали їхніх знайомих і свідків. Завдяки цьому у поліції є всі докази для того, щоб притягти підлітків до відповідальності.

Під час розслідування поліція отримала інформацію, що 23-річний чоловік, який зараз перебуває у в’язниці, міг керувати діями підлітків. Він є підсудним за вбивство та розбійний напад.

За даними поліції, чоловік і підлітки спілкувалися в спільній групі у месенджері, де пропагувалися насильство та радикальні злочинні дії. Там фігуранти також скидали відео вчинених злочинів.

Поліція провела обшук у камері чоловіка та вилучила його мобільний телефон. Для перевірки інформації до розслідування долучені співробітники кіберполіції.

Сім підлітків, які підозрюються у вбивстві безпритульної жінки, затримані. Двох із них затримали на Донеччині за допомогою спецпризначенців поліції цієї області.

Слідчі повідомили затриманим про підозру в умисному вбивстві, скоєному з хуліганських мотивів. Їм загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version