Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ На Новий рік у Дніпро поспішає весна: напередодні свят очікуються суттєве потепління

Супрун Юлія

Яка погода буде у Дніпрі

На новорічні свята у цьому сезоні в Україні майже не буде снігу та очікується плюсова температура температура повітря. А мешканцям Дніпра навіть радять згадати про весняний гардероб. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на прогнози погоди з кількох джерел.

31 грудня та 1 січня, по всій країні очікується відносно тепла погода, температура повітря коливатиметься в межах від 0+3 на заході, півночі та північному-сході, і до +2+5 На решті території. Але у більшості областей в ці дні, можливі невеликі дощі місцями з мокрим снігом, – такий прогноз дає народний синоптик Станіслав Щедрін.

За даними ресурсу meteoprog.com, найближчими днями у Дніпрі похолодає. У неділю, 24 грудня,  вночі навіть очікується мінусова температура. Але вже у вівторок, 26 грудня, стовпчики термометрів вдень покажуть +8 градусів. Згідно з прогнозом, така температура протримається до нового року, а у перші дня 2024-го потеплішає до +10 градусів.

Яка погода буде у Дніпрі

За словами голови Дніпропетровського регіонального центру з гідрометеорології Василя Гринчака, мешканцям Дніпра можна згадати про весняний гардероб.

Сніг на новий рік у Дніпрі – навряд чи. Попередньо до кінця року плюсова температура. На найближчі вихідні трохи знизиться температура, а на наступному тижні вночі +1-3, а вдень +5-8 градусів. Опадів поки що не передбачається, – розповідає Василь Гринчак.

За його словами, в останні роки тепла та малосніжна зима стала нормою для Дніпра та області. А січень 2024 року передбачається з температурами вище норми.Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпро прийшла астрономічна зима.

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: