Site icon Наше Місто

В Дніпрі продовжують демонтувати незаконні споруди (список)

В Дніпрі продовжують демонтувати незаконні споруди (список)

Рішення щодо демонтажу низки тимчасових незаконних споруд та об’єктів зі сфери споживчого ринку, послуг та ін. затвердив днями виконком міської ради Дніпра.

Власники мають самостійно прибрати МАФи та привести земельні ділянки  до попереднього стану. У разі невиконання департамент з питань торгівлі та реклами та підпорядковане КП «Дніпровські активи» проведуть демонтаж незаконих об’єктів.

– Власників цих тимчасових споруд було належним чином повідомлено про необхідність демонтажу власними силами та приведення прилеглої території до належного стану, – повідомив в коментарі «Нашому місту» Олександр Малишко, заступник директора департаменту торгівлі та реклами Дніпровської міської ради. – Втім у зв’язку з ігноруванням власниками цих вимог демонтаж буде проведено в примусовому порядку.

Ці споруди розташовані за адресами:

Згідно процедури, демонтовані тимчасові споруди зберігатимуться на спеціальному майданчику. Їх можуть повернути власнику у разі надання документів, що посвідчують особу,  право власності на демонтовані споруди, а також після сплати послуг і відшкодування витрат, пов’язаних із демонтажем, транспортуванням, зберіганням та приведенням прилеглої території до належного стану, пояснив представник департаменту торгівлі та реклами міської ради.

З усіх питань необхідно звертатися до КП «Дніпровські активи»: м. Дніпро, пр.Лесі Українки, буд. 55,  контактний телефон + 380 67 418 27 07

Категорія: Новини Дніпра, Райони Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version