Skip to content

У Дніпрі після масштабної реконструкції відкрили дитячу лікарню №6 (фото)

У Дніпрі після масштабної реконструкції відкрилася міська дитяча лікарня № 6, де опікуються психоневрологічними патологіями і травмами у дітей. Потужна лікувальна, діагностична та реабілітаційна бази роблять цю лікарню однією з найкращих в Україні. Про це розповів в своєму телеграм каналі Борис Філатов, пише «Наше місто».

Тут робот було зроблено чимало. Замінили покрівлю та утеплили фасад. Приміщення перепланували і відремонтували. Оснастили сучасними меблями та потужним обладнанням. Встановили нові ліфти. Подбали й про безбар’єрність закладу.

«Це комплексне переформатування всього простору.

Нова філософія лікувального закладу, де в основу закладено дитячий комфорт та батьківський спокій. Я хочу, щоб ця новина потрапила не лише до регіональних ресурсів, а й в національні ЗМІ.

Бо в навколишньому вирі жахіть великої війни ми часто не бачимо, що життя – триває.

І в ньому трапляються речі, варті нашої уваги так само, як і новини з фронту.

Тому лікарню, яку сьогодні ми відкрили з Сергієм Лисаком, дійсно варто побачити на власні очі.

Увагу тут приділено навіть найменшим деталям.

Від настінної плитки з тваринами та постільної білизни з пташенятами до однієї з кращих в країні реабілітаційних баз. 

Тож дякую Президенту, що ми ще до повномасштабного вторгнення почали цю реконструкцію в рамках його «Великого будівництва» та змогли закінчити все зараз», – написав Борис Філатов.

Так палати, кабінети та ігрові кімнати лікарні — усе оздоблено так, аби мінімізувати стрес маленьких пацієнтів і зробити простір зручним для них та їхніх батьків.

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: