Site icon Наше Місто

Наче в казковому царстві: в Дніпрі продовжують облаштовувати укриття в дитсадках

Наче в казковому царстві: в Дніпрі продовжують облаштовувати укриття в дитсадках

Цієї осені в Дніпрі почали очно працювати деякі дитячі садочки, їх кількість зростає. Для того, щоб малюкам було безпечно знаходитись там,  адміністрація садків облаштовує підвальні приміщення під укриття, пише “Наше місто“.

В нас вже працює вісім груп, діти знаходяться тут чотири години, – розповідає Олена Новохацька – директор дитячого садочку № 163. – Вони дуже полюбляють його, спускаються сюди наче у казкове царство!

Одночасно в укритті можуть знаходитись до 270 осіб.  Наразі садочок відвідують до 70 дітей, плюс  обслуговуючий персонал.  В укритті біли зроблені нова стеля, підлога, перероблені всі комунікації. Також комунальники зробили нове освітлення, провели сигналізацію. Є вай-фай. Роботи почались в березні, на 1 вересня вже все було готове. Садочок почав працювати 6 листопада.

Звичайно, у таких укриттях є все, що необхідно для побуту малечі. Це питна вода, туалети, аптечка. А також є все для розваг – іграшки, настільні ігри. Кажуть, в деяких дніпровських садочках  співробітники навіть змогли спустити в укриття піаніно. І встановити  телевізори, на яких діти дивляться телеканал «Діскавері». 

Фото Володимира Федорищева

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version