Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі жінка вирощує помідори та робить консервацію для ЗСУ (Відео)

Капуста, кабачки, зелень, виноград та навіть гриби. Чого тільки не зустрінеш на городі Тетяни. Також у жінки є власна теплиця. Там вона вирощує помідори та болгарський перець. Таке хобі у жінки з’явилося після початку повномасштабного вторгнення, пише «Наше Місто».

«Коли 24-го лютого до нас вторглася росія мені було так страшно, що я взагалі не знала чим займатися. І єдине, що я могла, це взяти чашечку з землею, почала туди садити насіння, оскільки за фахом я квітникар і єдине, що в мене було – це насіння помідор і я почала його вирощувати. Розсаду висадила на городі у сусіда, який пішов на війну, з його дозволу. З того часу і займаюся городом», – ділиться Тетяна.

Більше половини своєї консервації Тетяна почала передавати бійцям ЗСУ. Для наших воїнів це не тільки смачний та корисний гарнір до страв, а й жест моральної підтримки,- каже жінка.

«Ось у мене є така заготовка, називається «Щастя правосєка». Я сама даю такі назви. Тут баклажани, солодкий перець, морква, часник. Таке, вітамінне соте. Все для здоров’я наших воїнів», – розповідає Тетяна.

Не лише помідори! Для військових Тетяна також готує корисне варення з різних фруктів. Саме до нашого приїзду жінка поділилася рецептом джему з гарбуза та айви. Детальніше про його приготування дивіться у нашому відео.

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Унікальний Дніпро

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: