Site icon Наше Місто

Хотіли – отримуйте: мер Дніпра запропонував активістам 50 млн грн на проекти по допомозі ЗСУ

Мер Дніпра Борис Філатов запропонував активістам, які критикують міську владу у питаннях допомоги фронту, спробувати власні сили у аналогічних проектах та самостійно пройти усе коло – від пошуку та закупівлі до відповідей на запитання правоохоронців. Таким чином міський голова відреагував на ухвалення міською радою Програми співфінансування проектів допомоги Силам оборони та безпеки України. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на допис міського голови у соцмережах.

“Останнім часом дуже багато “активістів”, аферистів та решти сумнівних особин чоловічого роду та цілком призовного віку, розповідають, що ми робимо все або неправильно, або недостатньо. Отож 50 млн грн лежать, так би мовити, на столі. І, коли ви такі розумні, то беріть ці гроші. Знаходьте, купуйте, привозьте, проходьте розмитнення та роздавайте військовим потрібну їм техніку. А далі вже відповідайте на запитання правоохоронних органів та несіть відповідальність за всі витрати. Хотіли – отримуйте. А я подивлюся, хто з розумничків прийде та візьме в міста ці гроші чи, може, докласть свої”, – написав Борис Філатов у соцмережі.

Нагадаємо, Програму співфінансування проектів допомоги Силам оборони та безпеки України міськрада прийняла на заключній сесії 2023 року. Новація повинна мотивувати мешканців Дніпра, громадські об’єднання, ініціативні групи створювати власні проекти для сприяння обороні Дніпра та України й допомоги ЗСУ.

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version