Skip to content

«Укрзалізниця» запускає новий сучасний приміський поїзд Dnipro City Express: розклад

Ксенія Куземко

«Укрзалізниця» запускає новий сучасний приміський поїзд Dnipro City Express: розклад

Укрзалізниця запускає Dnipro City Express з модернізованими електричками між Дніпром та Камʼянським. Про це пише «Наше місто» з посиланням на пресслужбу Укрзалізниця.

Вже завтра, 20 грудня, експрес курсуватиме за маршрутом Дніпро – Камʼянське та зупинятиметься на станціях Горяїнове, Діївка, Сухачівка та Запоріжжя-Камʼянське.

Поїзди відправлятимуться з Дніпра о 5:14 (крім вихідних), 6:20, 10:00, 11:30 (крім вихідних), 15:40, 17:10 (крім вихідних), 19:10.

Зворотно, з Камʼянського, відправлятимуться о 6:14 (крім вихідних), 9:00, 11:26, 12:42 (крім вихідних), 16:41, 19:12 (крім вихідних), 20:14.

Час в дорозі в обох напрямках від початкової до кінцевої станції складе приблизно 40 хвилин, а вартість – від 12 до 18 гривень.

Нагадаємо, поїзд оснащений пандусами, має місця для проїзду людей з інвалідністю та інклюзивні вбиральні, навігацію шрифтом Брайля, місця для велосипедів, а ще — порти Type-C та USB для зарядки гаджетів.

“Це вже другий поїзд постійного струму серії ЕПЛ2Т, модернізований для Придніпровської залізниці. Ще 2 поїзди серії ЕПЛ вийдуть з завода до кінця року. Цей електропоїзд – уже 24-й, випущений з початку повномасштабного вторгнення. Вже сьогодні він вирушає до Дніпра, де у грудні разом зі своїм поїздом-близнюком стане на перший з маршрутів системи Dnipro City Express”, – зазначили в УЗ.

«Укрзалізниця» запускає новий сучасний приміський поїзд Dnipro City Express: розклад

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: