Skip to content

Мати почула неприродні хрипи: у Дніпрі рятують дитину, яка ледь не втопилася у ванній

На Дніпропетровщині 11-річний хлопчик ледь не втопився в ванній. На щастя, завдяки швидким діям батьків і бригади екстреної медичної допомоги його життя вдалося врятувати. Про це повідомила Лариса Буданцева, пише «Наше Місто».

Згідно з повідомленням обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, надійшов виклик з міста Кам’янське від матері, яка повідомила, що її син під час купання втратив свідомість. На місце події терміново виїхала бригада екстреної медичної допомоги.

«Ми з’ясували, що мати почула із ванної кімнати неприродні хрипи і виявила, що хлопчик занурений у ванну обличчям вниз. Батьки витягли його, батько самостійно почав проводити реанімацію, а мати викликала швидку допомогу. На щастя, у дитини з’явилось дихання і серцебиття і допомогу продовжувала надавати бригада швидкої в повному обсязі», повідомили медики.

Дитину у важкому стані, в сопорозній свідомості під киснем госпіталізовано до Дніпра в КП «Регіональний медичний центр родинного здоров’я». Завдяки знанням первинної домедичної допомоги батьків і швидкій професійній роботі бригади екстреної медичної допомоги життя дитини врятовано.

Читайте також: Стоматологічний кабінет на фронті: медики з Дніпра створили новий пункт медичної допомоги для військових.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: