Skip to content

Борис Філатов прокоментував реконструкцію площі Успенської і вулиці Ливарної (Відео)

Міський голова Дніпра повідомив, що наразі місто зупило всі великі проекти з розвитку публічного простору, розпочаті до війни. Наразі лише завершуються важливі роботи, які прямо впливають на міську інфраструктур, передає “Наше місто“.

З початком повномасштабної війни великі будівництва зупинилися. І ні про які нові капітальні роботи немає й мови, – підкреслив Борис Філатов. – По-перше, це заборонено. По-друге, місто спрямувало мільярди гривень на війну – на підтримку Сил оборони та наших захисників.

Міський голова нагадав, що низка проєктів з благоустрою здійснювалась в місті до лютого 2022 року. Приміром, Успенську площу почали модернізувати задовго до початку повномасштабного вторгнення.

Питання з мережами дощової каналізації по вул. Ливарній теж було відоме ще тоді. В одному випадку йшлося про необхідність замінити зношені комунікації. Бо без ремонту вони б призвели до небажаних техногенних наслідків в історичній частині міста, – зазначив міський голова Дніпра.

Саме тому роботи треба було завершити, адже недобудована велика площа в центрі так чи інакше вимагала б значних матеріальних витрат. Ба більше – як і будь-яка недобудова стала б обʼєктом потенційної небезпеки.

Категорія: Важливо, Влада, ЖКГ, Інтерв'ю, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: