Skip to content

У Дніпропетровській області за тиждень померло 5 людей від COVID-19

У Дніпропетровській області за тиждень померло 5 людей від COVID-19

У Дніпропетровській області за минулий тиждень на гострі распіратурні вірусні інфекції захворіло майже 10 тисяч людей. При цьому більше ніж третина з них – діти. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на сайт обласного лабораторного центру МОЗ України.

На Дніпропетровщині, у період з 8 по 14 грудня, на ГРВІ захворіли 9350 людей. Серед них є і пацієнти з діагнозом COVID-19.

За відомостями лабораторного центру, наразі відбувається зменшення рівня захворюваності. Випадки захворювання, у порівнянні із попереднім тижнем, знизилися на 7%.

Протягом тижня в області госпіталізували понад 400 осіб із ГРВІ, при цьому майже половина з них – діти.

У загальній структурі ГРВІ кількість хворих на коронавірус становить 15%. Зафіксовано усього 1406 випадків захворювання протягом тижня, що менше на 6,6% порівняно з попереднім тижнем. Наразі у лікарнях Дніпропетровської області з діагнозом COVID-19 перебуває 204 людини. При цьому 5 пацієнтів знаходиться у реанімації.

Протягом тижня п’ятеро осіб із лабораторно підтвердженим COVID-19 померли. У всіх випадках вони мали супутні захворювання та не були щеплені. Читайте також: Стоматологічний кабінет на фронті: медики з Дніпра створили новий пункт медичної допомоги для військових.

Категорія: Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: