Skip to content

Бійці 128-ї  бригади ТрО з Дніпра переобладнали вантажівку в «ловця шахедів»

Дніпровські бійці 128-ї бригади ТрО переобладнали звичайну вантажівку в бойову машину, здатну вполювати ворожі безпілотники. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на 128-му бригаду ТрО.

Дніпро продовжує бути першим у допомозі українським захисникам, направляючи на фронт значні партії техніки та обладнання. Заявлена міським головою Борисом Філатовим допомога активно реалізується. Так і цю вантажівку бійцям передала Дніпровська міська громада. Саме її захисники переобладнали на справжнього «ловця шахедів». Для цього вони використали свій цивільний професійний досвід та військові навички.

Колись бійці бригади стрільцями, тепер усі – молодші офіцери з півторарічним бойовим досвідом, які здатні впоратися з будь якою технікою.

«Тоді у них не було військового досвіду, а тепер за плечима понад півтора роки участі в боях. Тоді вони були стрільцями, тепер всі – молодші сержанти. Досвід цивільних професій у них тісно переплівся з досвідом військовим. Завдяки цьому вони змогли переобладнати вантажівку, яку підрозділу передала Дніпровська міська громада, у бойову машину, яка здатна вполювати будь який ворожий БПЛА. Подяка всім, хто приєднується до оборони країни. Разом до Перемоги», – повідомили бійці 128-ї  бригади ТрО.

Переобладнана вантажівка стала значним посиленням для дніпровської ТрО. Вона дозволяє ефективно протистояти ворожим безпілотникам.

Читайте також: Дрони, антидронові рушниці та телевізійні панелі: Дніпро передав на фронт чергову партію техніки.

Категорія: Важливо, Війна, Влада, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: