Skip to content

З чистого аркуша: як переселенка з Донеччини відкрила свою пекарню у Дніпрі (відео)

Ксенія Куземко

Переселенка з Донеччини Ганна Горбачова відновила роботу своєї пекарні у Дніпрі. Бізнес, який був змушений переїхати з Торецька через війну, за півтора року знайшов своїх постійних клієнтів серед дніпрян. На черзі – відкриття ще одного магазину. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на DniproTV.

Це вже третій переїзд для родини Горбачових. У 2014 році вони були змушені покинути рідну Горлівку через російську агресію.

Ганна – власниця пекарні, яка працює у Дніпрі з літа 2022 року. Покупцям знадобився певний час, аби звикнути до нового закладу.

У пекарні працють також переселенці, декого Ганна вивезла з собою з Торецька. За цей час місцеві жителі полюбили пекарню Ганни за її смачну випічку та ввічливе обслуговування. Вони регулярно приходять за своєю улюбленою випічкою.

“Я вивезла сюди дві родини, Катя та Юля з дітками. Юля залишилася зі мною, зі мною працює. Ми винайняли квартиру, якийсь час я допомагала, зараз, слава богу, зарплата дозволяє їм нормально почуватися в Дніпрі. Зараз у мене ще працює дівчинка-переселенка з Маріуполя, Світлана Олександрівна”, – каже Ганна.

Нагадаємо, благодійники організовують поїздку до сонячної Італії для дітей захисників та переселенців. Це вже четверта поїздка до Європи, яка була організована благодійним фондом.

Категорія: Важливо, Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: