Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У міськраді Дніпра живе легендарна киця Ефка (Ексклюзив)

Дарина Сухоніс

Дніпрянин  Сергій Луденський — волонтер, який з 24 лютого 2022 року рятує тварин з зони бойових дій. Також зараз Сергій виконуючий обов’язки директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради. З початком повномасштабного вторгення в департаменті проектів побільшало- тут займаються волонетрством, їздять на деокуповані території, проводять збори донатів і ще багато важливих та цікавих речей. Нещодавно в команді департаменту з’явилась нова пухнаста співробітниця, передає “Наше Місто”.

Позаштатна і пухнаста

Назвали крихітку на честь гранати Ф-1 . Вона так і називається у побуті, ефка

Ефка активна і весела. Вона бігає кабінетом міськради, наче завжди тут жила. Досі вона ще не познайомилась з головним котом міськради Байденом, але це попереду.

-Вона приїхала з деокупованого Рівнополя Донецької області, її забрала 128 бригада, а потім ми її забрали до себе. І тепер вона «шкодить» у стінах міської ради! Вона позаштатний радник департаменту! Коли якісь документи, вона підходить і ставить лапкою туди, де підпис! Це я не вигадую, це дійсно так, це звичайно, співпадіння, але так часто буває. – посміхається Сергій.

Полюбляє природу

За Ефкою слідкують навіть з інших департаментів – приходять в гості зі смаколиками. Киця молода і активна – їй трішки менше року. Вона полюбляє сидіти на будь-яких електронних приладах, які теплі.

– В нас вона живе вже близько 9 місяців. Почала вже гризти ручки та олівці. На вихідних я її забираю додому, в мене там ще одна приблуда. Тому в мене починається активність 24\7! – каже Сергій.

Ефка  – це свого роду антистрес для всіх співробітників.

– І вона щаслива, бо необділена увагою. А коли беремо її на природу, то вона там знаходить кожну ящірку та комаху. Ось така киця! – каже Сергій.

Категорія: Афіша, Влада, Новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: