Skip to content

У Дніпрі збирають макулатуру, щоб допомогти ЗСУ: де можна здати (Відео)

У Дніпрі збирають макулатуру, щоб допомогти ЗСУ: де можна здати (Відео)

У Дніпрі запустили благодійну акцію по збору та переробці макулатури. Гроші, отримані від переробки, підуть на допомогу ЗСУ. До акції вже приєдналися дніпряни, міська влада та навіть міжнародна організація, – передає сайт «Наше місто» з посиланням на Дніпро Оперативний.

Дніпровська міська влада запустила акцію по збору та переробці вторинної сировини. Виручені гроші підуть на закупівлю техніки для захисників та захисниць України. До збору вже долучилися мешканці міста. Вони активно привозять до точок збору макулатуру та пластикові кришки.

Акція стартувала 22 листопада, і протягом цього періоду мешканці Дніпра, органи місцевої влади та волонтери вже зібрали понад тонну вторинної сировини.

«Усю цю макулатуру ми здамо на підприємство з переробки вторинної сировини, аби подарувати їй друге життя. А за виручені кошти придбаємо захисникам України уніформу, засоби обігріву тощо. Дуже приємно, що до нашої акції вже долучилися волонтери, а також наші друзі із закордону», – говорить заступник директора департаменту екологічної політики – начальник управління охорони навколишнього середовища ДМР Ярослав Крисько.

Організація «Frontline Medics» приїхала до Дніпра з Європи та Америки. Волонтери допомагають пораненим військовим під час медичної евакуації, а окрім того вирішили взяти участь у зборі макулатури. Команда привезла близько 100 кг вторинної сировини.

У Дніпрі збирають макулатуру, щоб допомогти ЗСУ: де можна здати (Відео)
Фото: прес-служба міськради.

«У цієї акції є декілька переваг. Одна з них – позитивний вплив на екологію та навколишнє середовище. Але головний плюс у тому, що усі зібрані кошти підуть на допомогу ЗСУ», – діляться волонтери із міжнародної організації.

Окрім волонтерів, активно займалися збором макулатури також працівники міської ради. Приблизно 50 кг передав департамент місцевого самоврядування внутрішньої та інформаційної політики ДМР.

«Ми сьогодні долучились нашим департаментом до збору макулатури для того, аби придбати необхідні речі для наших захисників. І закликаємо кожного до цієї чудової ініціативи», – прокоментував директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР Артем Нідєлько.

Приносити вторинну сировину, зокрема і пластикові кришки, можна до 22 грудня. Приймають як на правому березі міста, так і на лівому – за наступними адресами:

  • вул. Набережна Перемоги, 5;
  • вул. Передова, 253.

Читайте також: Дрони, антидронові рушниці та телевізійні панелі: Дніпро передав на фронт чергову партію техніки.   

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: