Skip to content

Дрони, антидронові рушниці та телевізійні панелі: Дніпро передав на фронт чергову партію техніки

Дрони, антидронові рушниці та телевізійні панелі: Дніпро передав на фронт чергову партію техніки

У Дніпрі передали на фронт чергову партію техніки, аби військові могли ефективно боротися з ворогом. Передана техніка являє собою комплексне рішення, аби проводити розвідку, досліджувати поле бою, координувати цілі та виконувати інші завдання, які стоять перед нашими військовими, – передає сайт «Наше місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Дніпро продовжує бути першим у допомозі українським захисникам, направляючи на фронт значні партії техніки та обладнання. Заявлена міським головою Борисом Філатовим допомога активно реалізується. На цей раз захисникам передали 7 комплектів квадрокоптерів з тепловізорами та додатковими акумуляторами до них, 2 портативні радіоелектронні засоби протидії безпілотним літальним апаратам та 2 станції, 4 телевізійні панелі.

Начальник служби із громадськістю військової частини Олександр Венгер говорить, що така техніка наразі дуже потрібна нашим військовим.

«Дуже вдячні за отриману техніку. Дрони, антидронові рушниці вкрай потрібні. Передусім це збереження особового складу. Противнику буде складно розвідувати наші позиції. Словом, отримане – значно полегшить нам роботу», — підкреслив Олександр Венгер.

Дрони, антидронові рушниці та телевізійні панелі: Дніпро передав на фронт чергову партію техніки
Фото: прес-служба міськради.

Військові в свою чергу розповідають, що за допомогою дронів та іншої техніки їм краще вдається боротися з окупантами.

«Отримані ластівки допомагатимуть нам витісняти ворога з нашої землі. Хоч і тяжко, але завдяки цим пташкам це вдається. Вдячні громаді Дніпра, міському голові Борису Філатову за надану допомогу», – ділиться військовий з позивним «Циган».

За висловами секретаря міської ради Олександра Санжари, передане обладнання представляє собою комплексний підхід для проведення розвідки, дослідження бойового поля, виявлення та координації цілей та виконання інших завдань, що стоять перед нашими військовими. Ця техніка сприятиме ефективному знищенню ворожого війська, поліпшенню виконання бойових завдань та забезпеченню безпеки наших захисників.

«Передали сім дронів DGI. Це найкращі моделі з тепловізійними камерами. Також є додаткові акумулятори до цієї техніки. А ще передали дві антидронові рушниці, два окопних РЕБи і панелі – це телевізори, на яких можна спостерігати картинку, що передаватиметься зі згаданої техніки. Продовжуємо закуповувати і передавати техніку захисникам. Розуміємо, що Дніпро – форпост. І ми повинні допомагати військовим», — заявляє Олександр Санжара.

Читайте також: Студенти Дніпра передали ЗСУ автомобіль, придбаний за кошт призового фонду «Студентської весни». 

Категорія: Війна, Влада, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: