Site icon Наше Місто

У сквері Прибережному у Дніпрі встановлюють ялинку: захоплююче відео з висоти пташиного польоту

Сквер Прибережний 2023 з висоти - Наше Місто

З настанням зими сквер Прибережний у Дніпрі перетворюється на справжню казку. Хоча замість снігу на вулиці ллє дощ, яскраве освітлення створює атмосферу свята навіть в таку негоду. Тут є все для того, щоб відпочити та розважитися: дитячі майданчики, спортивні споруди, фонтани, а також місця для прогулянок та пікніків. А наразі тут завершується монтаж новорічної ялинки – однієї з трьох, які цього року встановлює міська влада, не використовуючи ні копійки бюджетних коштів, оскільки всі новорічні красуні придбані у минулі роки. «Наше місто» пропонує вам насолодитися красою туристичної перлини Дніпра з висоти пташиного польоту.

Особливо гарний сквер увечері, коли вмикають освітлення. Тоді він набуває особливої чарівності.

Відвідувачі скверу Прибережного взимку в захваті від його краси.

«Я дуже люблю цей сквер, особливо взимку, – розповідає Ольга, яка прийшла гуляти зі своїми дітьми. – Тут так гарно, що аж дух захоплює. Діти просто в захваті від яскравого освітлення. Ми обов’язково прийдемо сюди ще раз».

«Сквер Прибережний – це справжнє диво, – каже Іван, який прийшов у парк зі своєю собакою. – Тут так красиво, що аж забувається про всі проблеми. Я дуже радий, що у сквері встановлюють новорічну ялинку. Це додасть святкового настрою».

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі біля кінотеатру «Січ» на ж/м Тополя помітили будівельну техніку: що відбувається.

Категорія: Афіша, Відео, Новини Дніпра, Унікальний Дніпро

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version