Skip to content

Скільки потрібно процедур лазерної епіляції бікіні

Для отримання гладкості в інтимній ділянці давно вже використовують лазерну епіляцію. Це найефективніший та найбезпечніший спосіб усунення небажаної волосистості. І хоча хороші результати помітні вже з першого разу, але цього недостатньо. Адже для повного видалення волосся необхідно пройти курс сеансів із певними часовими проміжками. Тому багато хто запитує, скільки потрібно зробити процедури епіляції лазером і з якою періодичністю. У цьому матеріалі ми розберемо це питання детально.

Особливості косметологічної послуги

Епіляцію проводять за допомогою спеціального лазерного апарату, що генерує світлові вузькоспрямовані промені заданої довжини. Вони проникають у волосяні цибулини, їх нагрівають та руйнують. Але оскільки волоски ростуть нерівномірно, то частина їх перебуває у стадії спокою. А лазер пошкоджує тільки коріння, що активно розвивається, тому потрібні повторні сеанси, коли інші увійдуть в стадію зростання «Анаген».

У фазі спокою “Телоген” та переходу “Катаген” одночасно знаходиться не менше 80% фолікулів. Їхня активність чергуються між собою. Після однієї процедури випадає від 4% до 20% волосистості. А решту необхідно видаляти на наступних візитах до косметолога.

Скільки потрібно процедур лазерної епіляції бікіні

Кількість сеансів призначається індивідуально для кожної людини. У середньому потрібно 8-14 процедур. Це залежить від факторів:

  • Розмір фолікулів та глибина їх залягання.
  • Наявність протипоказань.
  • Колір та товщина волосся.
  • Фототип шкіри.
  • Гормональний фон.
  • Вік людини.
  • Виконання підготовки.
  • Дотримання рекомендацій спеціалістів.
  • Індивідуальні особливості пацієнта.

Також впливає тип обладнання. Як правило, для лазерної епіляції зони бікіні використовують Александритовий на 750нм, Діодний на 808нм або Неодимовий на 1065нм апарат. Але іноді зустрічається нове гібридне тріо-кластерне 3D обладнання з різними типами хвиль – 750, 808 та 1065 нанометрів. Таке поєднання забезпечує більш безпечне, результативне та точне проникнення в коріння, що зменшує кількість процедур.

Сучасна 3Д технологія підходить людям з будь-яким фототипом волосся та шкірної поверхні. Довжина хвиль регулюється автоматично залежно від оброблюваних ділянок та особливостей клієнта. Інтегрована система кріо заморожування сапфірового кінчика маніпули дозволяє зробити процес комфортним та безболісним. А опція швидких спалахів пристрою Ін-Моушен прискорює час проведення обробки у 2 рази. Для детального ознайомлення з новою 3D лазерною епіляцією краще перейти за посиланням https://epilaser.com.ua/ua/lazerna-epilyaciya/. Там детально описано переваги технології, скільки сеансів потрібно робити, та за якою ціною.

Слід запам’ятати, що бікіні відноситься до гормонозалежної зони і вважається особливо чутливою до підвищення рівня гормонів в організмі, що призводить до збільшення повторів епіляції.

Інтервали

Середній проміжок між першою та другою процедурою становить 3-4 тижні. Далі збільшується приблизно на 5 днів. За цей час “сплячі” волоски встигають активуватися і прорости. Від інтенсивності зростання безпосередньо залежать інтервали.

Шкіра на бікіні тонка і ніжна, а волосяні стрижні часто грубі. З кожною наступною процедурою вони світлішають і стоншуються, стаючи слабшими.

Іноді епіляцію відкладають. Наприклад, при вагітності, лактації, гострих запаленнях та загостренні хронічних захворювань. А після відновлення продовжують, але в такому разі чисельність поїздок до салону збільшується.

Післяпроцедурний догляд

Для прискорення та покращення результату рекомендується дотримуватись доглядових правил після дії лазера. Хоча це і нешкідлива методика, але верхній шкіряний шар інтимного місця отримує певне навантаження і вимагає дбайливого догляду. Відразу після процедури лазерної епіляції глибокого бікіні заборонено:

  • проводити депіляцію пінцетом, механічним епілятором, воском, шугарінгом;
  • засмагати в солярії та на сонці;
  • вдаватися до масажу, пілінугу, скрабуванню;
  • відвідувати лазні, сауни, гарячі ванни та душ;
  • застосовувати спиртовмісну та агресивну косметику.

У разі реакції на лазер у вигляді шкірного почервоніння потрібно скористатися заспокійливим кремом. Після закінчення курсу епіляції до 95% волосся зникає, а решта уповільнює розвиток. Для закріплення отриманого результату важливо 1-2 рази на рік відвідувати салон.

Попередньо можна уточнити усі питання у фахівця. На консультації він проведе огляд та пояснить нюанси методу. У процесі орієнтовно підкаже, скільки треба процедур лазерної епіляції. Завдяки використанню високоточної апаратури та кваліфікованим лікарям, можна забути про небажану рослинність назавжди.

Категорія: Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра, Реклама

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: