Site icon Наше Місто

З теплом до ЗСУ: у Дніпрі усі охочі можуть долучитися до акції з допомоги захисникам

У Дніпрі триває щорічна акція зі збирання вторинної сировини. Цього року її мета – зібрати кошти на придбання теплих речей для українських військових. Акція проводиться під девізом «З теплом до ЗСУ». Про її особливості повідомляє «Наше Місто» з посиланням на міську владу.

Перевірити, як збирають вторинну сировину до Молодіжного центру Дніпра завітала заступниця директора департаменту екологічної політики міської ради Ірина Козлова. 8 грудня вона є черговою по місту.


Молодіжний центр відвідує велика кількість молоді, яка теж свідомо підходить до охорони навколишнього середовища й активно долучається до акції. Сьогодні приніс сюди вторсировину і волонтер Прохор.

«Сьогодні разом із родиною долучився до акції, про яку дізнався від знайомих. Приніс 42 кг картону і паперу. Такі заходи дійсно дуже необхідні як і для екології, так і для допомоги військовим. Вони нас захищають. А ми повинні теж їм допомагати», – говорить Прохор.

Мешканці сусідніх громад теж приїжджають до Дніпра, аби долучитися до акції. Сьогодні на іншу точку збирання макулатури житель Камʼянського привіз понад 50 кг.

«На сьогодні зібрано вже близько 300 кг макулатури і кілька пакунків пластикових кришечок. Закликаємо містян долучатися до акції. Це можливість не лише допомогти, а й отримати цінні призи. За найбільшу здачу вторсировни будуть подарунки – туристичні рюкзаки», – зазначила Ірина Козлова.

Акція триватиме до 22 грудня. Долучитися до неї можуть усі охочі. Пункти прийому вторсировини розташовані у всіх районах міста. Їх адреси можна знайти на сайті міської ради.

У будні дні з 16:00 до 18:00 та у суботу з 12:00 до 14:00 працюють дві точки збору за адресами: вул. Набережна Перемоги, 5 (Молодіжний центр Дніпра) та вул. Юлії Залюбовської, 7.

Від 50 кг є можливість адресно забрати вторсировину. Для цього необхідно заповнити форму за посиланням.

Читайте також:

200 авто та засоби для ППО: транспортники Дніпра також допомагають ЗСУ.

Школярі Дніпра зібрали майже 8 тисяч коробок з подарунками для ЗСУ

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version