Skip to content

Де у Дніпрі можна вивчити солов’їну та скільки це коштує: ТОП-5 курсів української мови

Зацікавлення українською мовою зростає як в Україні, так і за її межами. Це пов’язано з низкою факторів, зокрема з активізацією національно-культурного життя, зростанням престижу української мови та її ролі в суспільному житті. У Дніпрі для тих, хто хоче вивчити українську, існує безліч різноманітних курсів. Скільки коштує таке навчання дізнавались журналісти «Наше Місто».

Серед запропонованих можна знайти курси для початківців, середніх рівнів та для тих, хто хоче поглибити свої знання.

Навчальний центр «Логос»

Навчальний центр «Логос» – один з найбільших центрів в Україні з 25-річним досвідом роботи. Головний секрет – ігрова форма навчання. Викладачі – майстри вищих категорій.

Фото центру “Логос”

Вартість одного заняття, що триває протягом години, коштує 280 гривень. Студенти навчаються у групах по 4 особи. Також наразі є можливість придбати абонемент на 15 занять зі знижкою 20%.

Адреси: вул. Старокозацька 11, вул. Робоча 148, Запорізьке шосе, 60, вул. Калинова, 8, проспект Героїв 11.

Навчальний центр «Алгоритм»

Впоратися з труднощами в навчанні та поглиблено вивчити українську мову допоможуть педагоги-репетитори навчального центру «Алгоритм». Складаючи програми навчання, враховується початковий рівень учня, його цілі, а також терміни їх досягнення.

Фото центру “Алгоритм”

Вартість місячного абонементу – 1600 гривень. За ці гроші ви отримаєте індивідуальні заняття один раз на тиждень. Залежно від потреби кількість уроків може бути збільшено.

Адреси: Вул. 152 Дивізії, вул. Нижньодніпровська, 17, ТРЦ «Караван», Вул. Велика Діївська.

Центр розвитку «Успіх»

Індивідуальний підхід, гнучкий графік навчання та величезний досвід педагогічної роботи. У структурі освітніх послуг ЦР «Успіх» є багато напрямів. Було підготовлено потужну та ґрунтовну базу: програми, матеріали, власна методика, необхідне обладнання, висококваліфіковані та досвідчені викладачі.

Фото центру “Успіх”

Першим етапом проводиться тестування – визначення рівня знань, яке допоможе правильно підібрати курс підготовки. Найпоширенішими є базовий курс та інтенсив.

Вартість занять у групі з трьох осіб коштує 200 гривень за годину. Індивідуальні уроки – 350 грн/год.

Адреси: вул. Європейська, 9-а оф. 206; ж/м Покровський, 3-а

Репетиторський центр «RedPen»

 «Red Pen» – репетиторський центр, який підвищує рівень знань своїх учнів. Там ви знайдете прийнятні ціни і талановитих педагогів. Центр пропонує навчання як для дітей, так і для дорослих.

Фото центру «RedPen»

Ціна: 200 грн за 2 години заняття, перше заняття безкоштовне.

Адреси: проспект Слобожанський, 8/4, вул. Троїцька, 20.

Центр розвитку «Діалог»

Курси вивчення української мови різної тривалості і форми занять представляє центр розвитку «Діалог». В ньому реалізується найбільш масова й доступна форма підготовки. Навчання проводиться у очному та дистанційному форматах. Працюють за програмами Міністерства освіти і науки.

Фото центру “Діалог”

Вартість індивідуального заняття – 300 грн.

Груповий урок коштує 150 грн. Наразі в групі близько 10 осіб.

Заняття проводяться двічі на тиждень по дві години.

Адреса: вул. Високовольтна, 10.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Освіта, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: