Skip to content

16 днів проти насильства: у Дніпрі пройшов забіг в межах міжнародної акції

В Дніпрі провели забіг, присвячений міжнародній акції «16 днів проти насильства». Мета заходу під назвою «Acting for survivors» – привернути увагу суспільства та міжнародних партнерів України до злочинів проти жінок та дітей з боку, які коять окупанти, пише «Наше Місто».

Участь у забігу взяли дніпровські поліцейські, курсанти, а також працівники установ соціального захисту міської ради Дніпра.

«Кожен з учасників виставить пост у соцмережах про цю подію, аби якомога більше людей дізналося про акцію», – розповідає представниця департаменту соціальної політики міськради Оксана Білоусова.

Сніжна морозна погода не стала на заваді учасникам акції.

«Мені як представниці поліції важливо брати участь у таких забігах, адже наше завдання – запобігти насиллю, – розповідає інспекторка Патрульної поліції Тетяна Гутченко. – Така акція – хороший привід. Бігти було не важко, адже маю добру фізичну підготовку».

«Мені важливо своїм прикладом показувати курсантам, що такі акції значущі для нас і для суспільства. Сніг не став на заваді. Перед забігом, звичайно, потренувався. Фінішував не перший, але не засмутився. Головне – участь!», – ділиться враженнями Руслан Охріменко з Інституту права та підготовки фахівців Національної поліції ДДУВС.

Категорія: Новини Дніпра, Спорт, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: