Site icon Наше Місто

Сучасний інтер’єр з яскравими акцентами: як у Дніпрі працює ЦНАП «Правобережний»

У Дніпрі відкрилась оновлена локація, де громадянам надаються адміністративні послуги з державної реєстрації народження фізичної особи, шлюбу, тощо. Сьогодні черговий по місту, директор департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Андрій Пономарьов завітав у ЦНАП і перевірив його роботу, пише «Наше Місто».

Центр надання адміністративних послуг розташований у будівлі ТРЦ «NEO PLAZA», вул. Марії Кюрі, 5.  Там облаштовано приміщення для урочистої державної реєстрації шлюбу. Відзначимо, що зал для урочистих церемоній має сучасний інтер’єр з яскравими акцентами.  

«Можна замовити свідоцтво про державну реєстрацію акта цивільного стану повторно та витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян та інші адміністративні послуги в  рамках узгодженого рішення між Дніпровською міською радою та Південнем міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Одеса)», – сказала Наталя Онбиш – начальник відділу РАЦС «Правобережний» управління РАЦС департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур міської ради.

Державна реєстрація народження

Документи, що необхідно надати для отримання послуги: 

Державна реєстрація шлюбу

Документи, що необхідно надати для отримання послуги: 

Державна реєстрація смерті 

Документи, що необхідно надати для отримання послуги: 

Графік роботи:

Категорія: Новини Дніпра, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version