Skip to content

Дніпро спрямує понад 5,5 млрд грн на розвиток ЖКГ та міського транспорту

В 2024 р. в бюджеті Дніпра передбачено понад 3,5 млрд грн на роботу та розвиток житлово-комунального господарства. Про це повідомив заступник міського голови Володимир Міллер, коментуючи ухвалення кошторису громади на майбутній рік, пише «Наше Місто».

Також місто продовжує інвестувати значні кошти в розвиток транспортної галузі та громадського транспорту. На майбутній рік на такі цілі передбачено понад 2 млрд грн.

«Зокрема, Дніпро планує із залученням кредитних коштів міжнародних партнерів продовжити оновлення рухомого складу міського електротранспорту», – зазначив Володимир Міллер.

Нагадаємо, за останні роки завдяки ініціативі мера Дніпра Бориса Філатова у місті вдалося відродити та суттєво розвинути саме муніципальний електротранспорт. Зокрема, було придбано значну кількість рухомого складу, відкрито низку нових тролейбусних маршрутів, що наразі перевозять мешканців віддалених від центру мікрорайонів міста.

Як повідомляло раніше «Наше Місто», 6 грудня депутати міської ради Дніпра ухвалили бюджет міста на 2024 рік. Понад 8,7 мрдр грн у ньому передбачено на зарплати бюджетникам – освітянам, лікарям, а також соціальні виплати. А майже 1 млрд грн в кошторисі передбачено на потреби оборони та допомогу захисникам України. 

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: