Site icon Наше Місто

Бюджет Дніпра – 2024: пріоритети – зарплати лікарям, освітянам та соціальна підтримка

Понад 8,7 млрд, або майже 61% в бюджеті наступного року передбачено для фінансування захищених статей, в першу чергу – соціальних виплат. Про це повідомив сайту «Наше Місто» заступник міського голови Володимир Міллер, коментуючи ухвалення бюджету-2024.

– Пріоритет бюджету-2024 – це соціальні витрати, витрати на освіту, медицину, соціальний захист, – зазначає Володимир Міллер.

Зокрема понад 5,2 млрд грн в кошторисі міста на прийдешній рік передбачено на зарплати бюджетникам. 1,5 млрд грн – це оплата за комунальні послуги бюджетних установ, 400 млн грн – допомога соціально незахищеним мешканцям міста.

– Ніхто не залишиться без матеріальної допомоги, пільг, ліків, закладів освіти, гуртків тощо, –  зазначає заступник міського голови Дніпра Володимир Міллер. – Кошти розподілені на пріоритетні напрями. У складних умовах життя, обумовлених збройною агресією рф, докладаємо усіх зусиль, аби містянам у Дніпрі жилося комфортно.

Нагадаємо, як повідомляло «Наше Місто», 6 грудня, у День Збройних сил України, депутати міської ради Дніпра ухвалили бюджет міста на 2024 рік. Зокрема майже 1 млрд грн в кошторисі передбачено на потреби оборони та допомогу захисникам України.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version