Skip to content

Бейонс у Дніпрі: чи варто витрачати 300 гривень та 170 хвилин часу

Дарина Сухоніс

Світовий тур «Renaissance» від Бейонсе став без перебільшення подією року. І побачити його тепер зможуть і дніпряни, адже «Renaissance: A Film by Beyoncé» доступний для перегляду в мережі кінотеатрів «Планета кіно», пише сайт “Наше Місто“.

170 хвилин музики, феєрії образів, емоційних діалогів пролітають дуже швидко. Завдяки тому, що це формат кінотеатру, відбувається повне занурення в атмосферу. Повірите, ви не зможете не танцювати! А ті, кому трішки за тридцять – готуйтесь до вибуху ностальгії, бо тут обов’язково прозвучить той самий хіт «Crazy in love» під який ми страждали та закохувались у нульові.

Не менш цікавою є і побудова стрічки. Це мікс з роздумів, пісень, живих фрагментів інтерв’ю співачки та її команди, відверті розповіді про дитинство, рідного дядька, який починав свій творчий шлях і вдягав юну Бейонс. І фраза «Uncle johnny made my dress» стала культовою, і багато фанатів на концерті прийшли з такими плакатами.

А ще співачка залучила до виступу свою 11-річну дочку Блю, це дуже емоційний момент, адже вона наголошує, що її головна життєва роль – бути матір’ю.

Навіть, якщо до перегляду ви не цікавились музикою та життєвим шляхом Бейонс, вам все одно не буде нудно під час перегляду. Бо це історія про self-made woman. Про шлях, сповнений складнощів, стереотипів через колір шкірити та гендер, особливості музичної індустрії та врешті, розуміння того, що кожна людина прекрасна і унікальна. І себе потрібно приймати та любити.

«Це  місце свободи та прийняття», – так на концерті співачка говорить про світовий тур у кожному місті.

А ще не менш важливо і цікаво для нас, що під час усіх своїх 56 аншлагових шоу у Європі та Північній Америці знаменитість виступала у капелюхах від українського дизайнера Руслана Багінського!

Він створив спеціальну колекцію, до якої увійшли три головні убори червоного, сріблястого та чорного кольорів. Особливістю виробів стали нестандартні поля.

Також українець доповнив ще одне сценічне вбрання Бейонсе. Руслан створив рожевий кашкет baker boy cap, розшитий паєтками.

«Renaissance: A Film by Beyoncé» висвітлює шлях світового туру «Renaissance» — від появи ідеї до відкриття у Стокгольмі, Швеції та останнього концерту в Канзас-Сіті, штат Міссурі. Цей фільм-концерт — про відданість і працьовитість Бейонсе, її залученість до кожного аспекту створення шоу, її творчий підхід і прагнення створити власну спадщину і майстерно опанувати професію. А ще завдяки магії монтажу ви бачите усі варіації одягу під час турне та реакцію глядачів на кожному з концертів. Сміх, сльози, крики та співи. Здається, що 100 тисячна аудиторія дихає в унісон.

Загалом, перегляд «Renaissance: A Film by Beyoncé» –  це наче зустріч з давніми друзями. Вам є з чого посміятись, вам хочеться танцювати та вам просто гарно разом.

Тому, якщо ви хочете яскравих вражень, якісного звучання та занурення у світ музики та стилю – варто витрати 300 гривень та 170 хвилин часу в одному з кінотеатрів мережі «Планета Кіно» у Дніпрі.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: