Skip to content

До 40 тисяч гривень зросли зарплати офіціантів: ТОП високооплачуваних вакансій у Дніпрі

Анна Диброва

До 40 тисяч гривень зросли зарплати офіціантів: ТОП високооплачуваних вакансій у Дніпрі

У Дніпрі та області відчутно зросла зарплата у сфері обслуговування та збільшилась кількість пропозицій на ринку праці, фахівці пов’язують це з наближенням періоду новорічних корпоративів. Інспекція з питань праці та зайнятості населення Дніпровської міської ради повідомила про найбільш оплачувані пропозиції роботи за тиждень, пише сайт  «Наше місто».

  • До 45  тис. грн пропонують зарплату менеджеру із закупівель (фармація) на підприємстві, що є лідером ринку фармацевтичної дистрибуції України. Від претендентів чекають аналітичних здібностей, цілеспрямованості, успішного досвіду ведення переговорів, бажаний, але не обов’язковий досвід на аналогічній посаді. З питань працевлаштування за цією пропозицією телефонувати за номером: (093)2859923 Юлія Гогчян.
  • До 40  тис. грн обіцяють зарплату  Direct-manager, який працюватиме на платформах instagram, facebook, листування з клієнтами, які звертаються в direct та месенджерах. Від претендентів чекають активності та відповідальності. Бонуси за виконану роботу детально обговорюються на співбесіді. Якщо зацікавилися пишіть в телеграм: https://t.me/Valeriya181018.
  • Від 30 до 40 тис. грн пропонують офіціантам у ресторані в центрі міста. У закладі також є й інші цікаві пропозиції. Все в https://t.me/Work_DniproUA. Щодо вакансій офіціантів звертайтесь за телефоном: (050)3282802 Оксана.
  • До 30 тис. грн на таку винагороду шукає водія таксі на авто компанії кращий автопарк в Дніпрі. Від Вас посвідчення водія від 1 року, відсутність судимостей та ст.130, гарні навички водіння та сучасний смартфон. Всі подробиці за телефоном: (063)2045246.
  • До 25 тис. грн  – на таку зарплату шукають вантажника-фасувальника у компанії, що є великим національним виробником, розробником та новатором у галузі технологічної сировини та неформованих вогнетривів для металургійної, ливарної, хімічної та іншої промисловості. В обов’язки претендентів на посаду входять розвантажувально-вантажні роботи в цеху (кран балка, навантажувач) та  фасування готової продукції. З питань працевлаштування телефонувати за номером: (067)8809353.

Інформація про всі вище зазначені й не тільки ці пропозиції на БЕЗКОШТОВНОМУ  телеграм каналі вакансій – https://t.me/Work_DniproUA.

Нагадаємо, що є цікаві пропозиції і від інших роботодавців.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: