Skip to content

На війні ще з АТО: у бою загинув військовий із Жовтих Вод

На війні ще з АТО: у бою загинув військовий із Жовтих Вод

Жовтоводська громада повідомила трагічну новину. У бою за нашу землю, в наслідок осколкових поранень, загинув Герой з Жовтих Вод. Про це повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на Інформаційний портал Жовтоводської міської ради.

16 листопада, під час виконання бойового завдання, від осколкових поранень, отриманих унаслідок обстрілу з протитанкового гранатомета, загинув військовий В’ячеслав Приліпота.

В’ячеслав народився у Жовтих Водах. Середню освіту чоловік здобув у школі № 8. Далі пішов навчатися на автослюсаря у Вищому професійному училищі №70. Працював на ТОВ «Восток-Руда», ПрАТ «Гарант Метиз Інвест», ТОВ «Хлібозавод».

Під час призову до строкової військової служби чоловік отримав спеціальність «сапер». З 2014 по 2015 рік В’ячеслав брав участь в операції з протидії терористичній агресії (АТО), де отримав статус учасника бойових дій.

Після початку повномасштабного вторгнення, 19 квітня 2022 року, В’ячеслав удруге пішов боронити свою Батьківщину.

«В’ячеслав був товариським, добрим, чуйним, надійним, привітним та роботящим. За старанність, розумну ініціативу, сумлінне виконання службових обов’язків та наполегливість був нагороджений грамотою командира військової частини, в якій служив. На нього завжди можна було покластися, бути впевненим у тому, що не підведе», – згадують про військового друзі та побратими.

У чоловіка залишилися дружина, мати та брат. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким воїна, який до останнього подиху стояв за свою країну та народ. Вічна пам’ять Герою.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: