Site icon Наше Місто

Мобільний стоматологічний кабінет: у Кривому Розі відкрили нову переїзну медичну допомогу для військових

Мобільний стоматологічний кабінет: у Кривому Розі відкрили нову переїзну медичну допомогу для військових

В Кривому Розі був створений пересувний стоматологічний кабінет для військовослужбовців. Цю ідею впровадили міські стоматологи спільно з Радою оборони міста, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на начальника Ради оборони Кривого Рогу Олександра Вілкула.

Проєкт пересувного стоматологічного кабінету отримав назву «Military Dentistry Kryvbas». Рада оборони Кривого Рогу надала підтримку лікарям у придбанні медичного обладнання та адаптації автомобіля під потреби стоматологічного кабінету.

У кабінеті розташована стоматологічна установка, засоби стерилізації, рентген-апарат та інше необхідне обладнання. Це дозволяє лікарям виїжджати до віддалених точок фронту та надавати необхідну допомогу захисникам.

«Завдяки укомплектованому мобільному кабінету лікарі-стоматологи можуть і на віддалених ділянках фронту допомагати воїнам», – пише Олександр Вілкул у своїх соцмережах.

Начальник Ради оборони додає, що у команді наразі працюють 7 кваліфікованих спеціалістів-волонтерів. Протягом цього тижня вони працювали на Херсонщині, де за перший виїзд вдалося пролікувати більше десятка військовослужбовців.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version