Site icon Наше Місто

У поїздах з’явились жіночі вагони: скільки коштує квиток з Дніпра та чи комфортно буде подорожувати

Новини Дніпра: У поїздах Дніпра з'явились жіночі вагони

Не так давно на прохання пасажирів “Укрзалізниця” запровадила жіночі купе у поїздах. Нова послуга стала досить популярною. В результаті на деяких маршрутах з’явилися цілі вагони з жіночими купе. Один з таких поїздів курсує з Дніпра. Журналістка “Наше місто” перевірила на собі функціонал такого вагона. Чи є різниця між звичайними купе і жіночими — читайте в нашому матеріалі.

Поїзд Дніпро-Трускавець, відправка о 14:20.

Що цікаво — у квитку не вказано, що вагон лише з жіночими купе. Але є помітка, що це саме жіноче купе.

Квиток придбаний через мобільний додаток “Укрзалізниці”, що дуже зручно. Якщо хтось ще не користувався цією програмою, то варто зазначити, що ви не зможете забути про поїздку. Оскільки додаток заздалегідь нагадує про вашу подорож. Також в додатку можна подивитися, на яку колію прибуває ваш потяг. Що також дуже зручно.

Квитки на вході у вагон перевіряла усміхнена провідниця Світлана. Вже з черги на вхід, яка складалася з жінок, та уже всередині стало зрозуміло, що весь вагон лише з жіночими купе.

Вагон старенький, але на диво чистий. У своєму купе не знайшла пилюки навіть на верхній полиці. Підлога чиста як в купе, так і в проході.

У купе над кожним ліжком є свій ліхтар, працює. Тож можна читати ввечері чи в’язати.

Особливий настрій подарувала провідниця Світлана. Обійшла кожне купе і розповіла детально що до чого. Головне сказала, якщо щось не так, щось не подобається, десь брудно тощо, то одразу звертатись до неї .

“Щоб не сиділи тут самі собі не сердились. А прийшли, мені все сказали і ми питання вирішимо. Їдемо на позитиві і з хорошим настроєм”, – сказала пані Світлана.

Практично навпроти кожного купе у проході працюючі розетки. Можна зарядити гаджети.

Вбиральня теж старенька, але модернізована так би мовити. Є сухі серветки для витирання рук, туалетний папір і навіть паперові накладки на унітаз. Відерце для використаного паперу. Також є мило у вигляді пінки для миття рук.

Хочеться зауважити, що вбиральня була чистою як на початку подорожі, так і наприкінці.

Ще один плюс – тиша і спокій у вагоні. Ніхто не шумів і не гульбенив п’яний до ночі.

І сусідки були досить приємними панянками. Вартість квитка у жіноче купе — 519 грн (з Дніпра до Львова). Варто зауважити, якщо вагон поставлять новий, то вартість квитка збільшиться на 300-350 грн.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version