Site icon Наше Місто

У скорботі вся медична спільнота Дніпра: пішов з життя лікар Сергій Куліков

20 листопада 2023 року у віці 65 рокiв помер відомий лікар-анестезіолог Сергій Борисович Куліков. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на Facebook.

Сергій Борисович закінчив медичний інститут в 1981 році. Свою трудову діяльність розпочав у 1979 році в обласній лікарні Мєчнікова, де працював до 2007 року. Майже 16 років лікар присвятив роботі у Слобожанській центральній лікарні, тоді ще Дніпропетровській ЦРЛ.

«Життєвий шлях Сергія Борисовича Кулікова – це зразок високого професіоналізму, людяності та добропорядності. У всій його діяльності просліджується відданість обраній спеціальності. Він зробив неоціненний вклад в роботу анестезіологічної спільноти не лише нашого регіону, а і всієї України. Невимовний біль і туга на серці. Світла пам’ять нашому колезі. З нами плаче вся медична спільнота», – написали його колеги.

Дружина, дочка, онук, всi родичi та друзi зi смутком в серцi оплакують величезну втрату.

Світлий, добрий спомин про Сергія Борисовича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч із ним, кому він надавав неоціненну лікарську допомогу протягом багатьох років.

Прощання із Cергiєм Куліковим вiдбудеться 22 листопада о 10.00 на майданчику біля обласного бюро судово-медичної експертизи (обласна лікарня Мєчнікова). Після чого процесія вирушить на Сурсько-Литовське кладовище, де вiдбудеться панихида та поховання.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version