Site icon Наше Місто

Триразове обвивання пуповиною та асфіксія: під Дніпром лікарі прийняли пологи в автомобілі

Медики служби екстреної медичної допомоги доволі часто приймають пологи в автомобілі. І не завжди вони проходить без ускладнень, як для породіллі так і для новонародженого. Один з таких випадків стався у неділю, пише сайт «Наше Місто»  з посиланням на допис Світлани Зайчикової.

12 листопада о п’ятій годині ранку до диспетчерської служби Павлоградської СЕМД надійшов виклик до села Богданівка Павлоградського району. У жінки третя вагітність, 40 тижнів, починаються пологи. На виклик терміново виїхала Тернівська бригада.

«Перейми були через хвилину, довелося зупинити автомобіль для прийняття пологів. Народився доношений хлопчик з триразовим обвиванням пуповини та явищами асфіксії. Дитині одразу надали кисневу підтримку і з мамою госпіталізували до пологового відділення КНП «Павлоградська лікарня №1», – повідомили працівники швидкої допомоги.

Пологи поза лікарняними стінами – завжди ризик. І цього разу медики «швидкої» не просто прийняли пологи в автомобілі, вони врятували одразу два життя. А ще висловили побажання, щоб майбутні матусі своєчасно зверталися за допомогою.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version