Skip to content

Чипси з лаваша: легкий рецепт для приємного вечора

Анна Диброва

Чипси з лаваша: легкий рецепт для приємного вечора

Тонкий і смачний лаваш це чудова основа для простих страв, які можна приготувати і на сніданок, і на вечерю, і просто на перекус перед фільмом.

Легкий рецепт з мінімального набору продуктів, пропонує скуштувати сайт  «Наше місто».

Інгредієнти:

  • один лист лаваша;
  • твердий сир — 30 г;
  • оливкова олія;
  • часник і кріп.

Нарізаємо ножицями лаваш на трикутники чи квадрати.

Дрібно ріжемо кріп і давимо часник у часникодавці. Натираємо сир на дрібній тертці. Робимо з цього ароматний соус для чипсів: змішуємо оливкову олію, нарізаний кріп, подрібнений часник, сіль і перець (якщо любите). Добре перемішуємо. До речі, цей соус, яким змащуватимуть майбутні чіпси, можна приготувати з будь-якими ароматними спеціями на ваш смак, а оливкову олію можна замінити на сметану чи томатний соус.

Застилаємо лист пергаментом для випічки, розкладаємо підготовлені шматки лаваша. Змащуємо кожен шматочок лаваша ароматним часниковим соусом силіконовим пензликом. Посипаємо чипси натертим сиром. Ставимо деко в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо, доки чипси не зарум’яняться і не стануть золотистими. Зазвичай це займає трохи більше п’яти хвилин.

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: