Site icon Наше Місто

80 тис. грн за чотири сімки: в Україні змінили вартість елітних номерних знаків

80 тис грн за чотири сімки: в Україні змінили вартість елітних номерних знаків

В Україні ухвалили зміни щодо вартості номерних знаків транспортних засобів. Відтепер придбати елітний номер для автівки буде коштувати до 80 тисяч гривень, – повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на прес-службу МВС.

В Україні ввели зміни щодо цін на номерні знаки. Більшість номерів подорожчали, але є такі комбінації цифр, які тепер коштуватимуть дешевше.

Так, номерні знаки на визначені цифрові комбінації для мопедів, причепів, мотоциклів будуть коштувати 2000 грн. Проте вартість окремих платних знаків для автомобілів та автобусів є дещо вищою.

Тепер окремі платні знаки будуть коштувати:

При цьому вартість платних знаків із цифрою «6» зменшили. Відтепер комбінація 0006 та 6666 в номерному знаку буде коштувати 10 тисяч гривень. Чотири цифри з двох послідовних пар однакових цифр, одна з яких 66, коштуватиме 4 тисячі гривень. У таку ж суму автовласникам обійдеться і комбінація із трьома шістками поспіль.

У МВС зазначають, що вартість вказана без врахування ПДВ.

«Наступний крок – доставка номерних знаків поштою та надання можливості субʼєктам господарювання виготовляти номерні знаки встановленого зразка» – зазначив заступник Міністра внутрішніх справ Богдан Драп’ятий.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version