Skip to content

Допомагає боротись зі стресом: чи займаються спортом мешканці Дніпра (опитування)

У здоровому тілі – здоровий дух. Ці слова давно стали девізом усіх поціновувачів спорту. І навіть під час війни не варто відкладати на потім звичні активності. Адже спортивні тренування сприяють збереженню фізичного та психологічного здоров`я. У цьому впевнені мешканці Дніпра, з якими поспілкувались журналісти «Наше Місто».

«Я регулярно займаюся спортом. Ходжу до спортивної зали і планую додати групові інтенсивні заняття. Мені здається, що саме спорт допомагає боротись зі стресом. Це нам усім потрібно», – каже Дарина.

«Так, займаюсь спортом, відвідую тренажерну залу. Роблю це, щоб краще себе почувати. Це допомагає й моїй роботі – добре, коли ти в тонусі, все встигаєш», – сказав Ярослав.

У Дніпрі спорт завжди користувався популярністю не тільки серед молодих людей, а й серед осіб поважного віку. Навіть у такий неспокійний час вони продовжують вести активний спосіб життя.

«Щойно на снарядах займався, а до цього пройшов 5 тисяч кроків. Моя норма – 9, але я роблю більше. Все це для того, щоб не бути тягарем для своїх рідних. Мені вже чимало років», – розповідає Михайло.

«Потрошку займаюся плаванням. Пропливаю кілометр. Це мені потрібно для гарного настрою та доброго здоров’я», – каже Вікторія.

Категорія: Новини Дніпра, Спорт

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: