Skip to content

Вже стоять черги: як працює Макдональдз в ТРЦ «Караван» на другий день після відкриття (Фото)

У Дніпрі відновив роботу ще один «McDonald`s». Він розташований у ТРЦ «Караван». У закладі побували журналісти «Наше Місто», тож про його роботу читайте в нашому матеріалі.

З 24 лютого 2022 року більше шести місяців через безпекову ситуацію по всій території України не працювали ресторани швидкого харчування «McDonald`s». У вересні минулого року перші ресторани відкрились у Києві, а згодом почали відкриватись і у Дніпрі. Але відкрились не всі. До вчорашнього дня на всю величезну лівобережну частину Дніпра працював лише один «Мак» – на проспекті Слобожанському.

Ресторан мережі, який розташовано в ТРЦ «Караван» не працював, адже був зачинений на реконструкцію ще до повномасштабного вторгнення. Зараз же реконструкція завершена, а площі ресторану, судячи з перебудови простору ТРЦ, були значно розширені. Також там встановили термінали самообслуговування.

Вчора ще не всі знали про те, що ресторан відкрився, а сьогодні ж відвідувачів вже досить багато.

Відкриття «Мака» в Каравані – дійсно свято для мешканців Лівобережного. Особливо в часи війни такі події відчуваються як ковток свіжого повітря з мирного життя. Тепер для мешканців Лівого чіз і картопелька вже не такі недосяжні.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: