Site icon Наше Місто

Результати шокували: відома блогерка-мільйонниця перевірила якість води з-під крана у Дніпрі

Вікторія Кіктенко, перевірка води - Наше Місто

Блогерка-мільйонниця з Дніпра Вікторія Кіктенко, яка відома тим, що часто влаштовує перевірки різних продуктів, на прохання підписників з різних міст вирішила перевірити у незалежній лабораторії якість води, яка тече з-під крана у наших домівках. Результати здивували навіть її. Незважаючи на часті нарікання містян і недовіру до університетських і державних лабораторій, перевірка показала, що вода з-під крана у нашому місті відповідає не тільки усім українським нормам, а навіть і нормам Європейського Союзу, повідомляє сайт «Наше місто».

«Результати перевірки показали, що вода з-під крану у Дніпрі дійсно нормальна, якісна, я б навіть сказала. Навіть більше – всі показники відповідають нормам України і ЄС. Ви можете самі у цьому переконатися, заскрінивши всі показники», – прокоментувала свою роботу Вікторія Кіктенко.

Серед показників, на які блогерка перевіряла воду, наступні: каламутність, забарвленість, запах, смак, жорсткість, pH, лужність, нітрати, нітрити, фосфати, фтор, хлор, фенол і багато інших.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version