Site icon Наше Місто

Приклад для всіх нас: у Дніпрі водій автобуса допоміг дитині, що опинилась у скруті

У Дніпрі водій автобуса допоміг маленькому спортсмену дістатися додому після тренування. Дитина була у розпачі: вечір, йде сильний дощ, а грошей на квиток не вистачає. Тож керманич довіз хлопчика безкоштовно та підтримав його у скрутну хвилину. Подробиці повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на допис мами майбутнього чемпіона.

Такі випадки ще раз доводять, що доброта врятує світ. Ольга – мама маленького спортсмена висловила подяку водієві, що не залишився осторонь проблем дитини. Вона опублікувала у соцмережах так званий пост добра.

«Хочу подякувати водію 38 автобуса від усієї душі за його підтримку та безкорисливість. Ви довезли мого спортсмена додому під час дощу, навіть коли він не мав грошей, що є прикладом справжньої людяності. Це, здавалося б, незначний вчинок, але свідчить про велику чуйність та вміння робити добро іншим в найважчий момент», – написала Ольга.

Такі вчинки нагадують нам, що в світі ще є турбота і співчуття. Цей водій показав приклад іншим,  що важливо завжди підтримувати один одного, допомагати і співчувати.

«Дякую вам за ваш чудовий вчинок, який є прикладом для нас усіх. Нехай добро завжди повертається до вас удвічі більше!

P. S. вартість проїзду я оплатила», – додала Ольга

До речі, під цим дописом одразу з’явились коментарі зі словами підтримки на адресу водія.

А ми бажаємо юному спортсмену нових перемог, а водієві – вдячних пасажирів та успіхів у його нелегкій праці.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version