Site icon Наше Місто

Конюшні, сауни та кімнати з Петриківським розписом: які ціни на елітні заміські садиби поруч з Дніпром

Новини Дніпра: Ціни на елітні заміські садиби поруч з Дніпром

У Дніпрі та Дніпровському районі доволі великий асортимент житла на продаж. Нерухомість є буквально на будь-яку кишеню. Але більше всього потенційних покупців цікавлять оголошення про продаж заміських будинків. Журналісти «Наше місто» промоніторили оголошення на «OLX» і вибрали кілька елітних будинків за які доведеться викласти чималеньку суму.

Так, для прикладу, в Обухівці за 1 100 000 доларів можна придбати садибу площею 223 кв. м з конюшнею та майданчиком для вигула коней.

На території садиби також є чудова паркова зона з кримськими соснами. На території знаходиться 2 будинка: в американському стилі і гостьовий будинок. Також є великий спортзал.

Поруч ліс, річка та озеро. Чудове місце! Правда ціна кусається!

Також в Обухівці є варіант за 950 000 доларів. Двоповерховий будинок площею 908 кв.м. На території є чудова зелена зона, парковка, будиночок для охорони.

В середині садиби є більярдна, сауна, басейн, тренажерний зал. Будинок повністю мебльований. Є просторий балкон з видом на гарне подвір’я. Кількість кімнат – 10.

Шикарний двоповерховий будинок загальною площею 270 кв.м можна придбати і в Новоолександрівці. Коштуватиме ця краса 600 000 доларів. Окрім великої кількості кімнат, чудової зеленої зони, на території є басейн та сауна.

У містечку “Золоті ключі” у продажу є найбільш незвичайні будинки. Наприклад, за 450 000 доларів можна придбати двоповерховий будинок в етнічному стилі з петриківським розписом кімнат, меблів тощо. В самому будинку є 3 спальні, баня. Також є гостьовий будинок з піччю.

На першому поверсі розташовані ганок, передпокій, кухня-вітальня з виходом на терасу з винним льохом, кабінет, санвузол, вбудована шафа.

Другий поверх має дитячу кімнату, ванну кімнату, хол, кімнату господарів з гардеробною.

Сама територія дуже простора та зелена, є басейн.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version