Site icon Наше Місто

Дві години люди мерзли на вулиці: Дорофєєва потрапила в скандал через зірваний концерт у Кривому Розі

Відома українська співачка Надя Дорофєєва опинилася у центрі скандалу через нещодавній концерт у Кривому Розі. Виступ було скасовано через тривалу тривогу, і люди чекали приблизно дві години продовження шоу, але врешті-решт почали залишати захід. Сама співачка спочатку не надала коментарів щодо можливості повернення коштів гостям концерту, пише «Наше місто».

На своїй сторінці у Instagram вона написала: «Сьогодні ми у Кривому Розі, на половині концерту розпочалася повітряна тривога. Концерт зупинили, сидимо у укритті, чекаємо відбою! А поки що показую вам наші нові костюми».

В інтернеті багато українців висловили своє незадоволення та почали гостро критикувати виконавицю, стверджуючи, що вона “кинула їх на гроші”.

«Чула, що організатори пропонували перенести концерт, але команда Надії відмовилася».

«Сьогодні я була на цьому концерті, я віддала за квиток більше 1000 грн, мало того що організація була жахливою як і звук, більшість людей просто поїхали через холод. Чекати 2 години тривоги і тільки потім, почати щось думати – це просто атас, в нас був концерт Монатіка, який одразу вийшов і сказав, що у нас готове укриття, якщо починається тривога продовжимо там. Я хочу гроші за те, що я навіть половини програми не отримала, або перенесення концерту. Також були ті хто приїхав з інших міст, багато твоїх маленьких фанатів навіть плакали, через те, що все вийшло через одне місце».

«Повне розчарування, квитки були подарунком дитині на день народження. За немалі гроші дитина почула три пісні, промерзла 2 години на вулиці, потім хвилин 30 в коридорі вона десь там послухала співи товпи, бо Надю не було чути зовсім і розчарована поїхала додому…повністю не професійний підхід до організації заходу, дуже шкода, що вирішили так зіпсувати дитині свято по-людські концерт просто переносять на іншу дату і все».

Після отриманої критики, Надя Дорофєєва оголосила на своїй сторінці в Instagram, що концерт буде перенесений, і нову дату повідомлять організатори.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version