Skip to content

У Дніпрі помер легендарний театральний актор

Євген Звягін актор помер - Наше Місто

Дніпро сколихнула трагічна звістка. Сьогодні, 6 листопада, стало відомо, що вночі помер відомий актор театру та кіно Євген Вікторович Звягін. Протягом багатьох років працював в Дніпровському театрі драми та комедії, повідомляє сайт «Наше місто».

Останнім часом актор переживав важку хворобу, і хоча його колеги сподівались на одужання, він, на жаль, пішов з життя. Лише місяць Євген Вікторович відзначив свій 70-річний ювілей.

Дніпрянам він відомий своїми видатними ролями в таких виставах, як «Всі чоловіки зраджують», «Щоденник негідника», «Вечеря дурнів», «Ревізор», «Занадто одружений таксист» та ін.

Євген Звягін – легенда театрального мистецтва Дніпра, постать, яка витримала випробування часу і залишила свій слід в історії мистецтва. Заворожуючий глядачів своєю талановитістю та виразністю, він став справжнім символом сцени.

Його ім’я відоме кожному шанувальнику театру, його вистави – це справжні події, а кожна роль – майстер-клас акторської майстерності. Євген Звягін завжди надихав глядачів, вражав глибиною інтерпретації та вмінням віддавати емоції.

Співчуття рідним і близьким актора…Світла пам’ять…

Категорія: Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: