Site icon Наше Місто

Разом до перемоги: захисники отримали від дніпрян чергову партію допомоги

Дніпро продовжує лідирувати в закупівлях необхідного оснащення для наших оборонців. Місто постійно доправляє на фронт великі партії техніки, обладнання тощо. Цього разу захисникам передали новий тип БпЛА – дрони-камікадзе. Йдеться про 25 одиниць. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиалнням на міську владу.

«Ці крила-камікадзе українського виробництвам рятуватимуть життя наших хлопців. Вони здатні вражати противника на відстані 25-30 кілометрів. Одним крилом можна збити танк, підпалити склад, знищити засоби радіоелектронної боротьби. Словом, ці дрони точно вноситимуть смуту в ряди супротивника. Дякуємо Дніпру за надану допомогу», – підкреслив військовий з позивним Док.

За словами директорки КП «Інфо-рада-Дніпро» Альони Чуєвої, з початку повномасштабного вторгнення Дніпро передав на фронт понад 1 200 одиниць дронів різного типу (розвідувальні, ударні, з тепловізорами та без).

«З перших днів війни Дніпро, його мешканці, підтримують наших захисників і захисниць у рамках програми сприяння територіальній обороні міста. За даними «Prozorro», Дніпро у 2023 році став лідером із закупівлі дронів. Потреба в них залишається актуальною. Дрони як витратний матеріал, вони значно полегшують роботу наших військових: допомагають у розвідці, виконанні різних небезпечних завдань. На цьому не зупиняємося. Продовжуємо взаємодіяти з військовими. Разом до перемоги!» – зазначила Альона Чуєва.

Із 24 лютого 2022 року дніпряни передали захисникам:

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version