Skip to content

Адвент-календарі, ялинки та будиночки: скільки коштують солодкі новорічні подарунки у Дніпрі

Софія Танченко

Новини Дніпра: Сільки коштують солодкі новорічні подарунки

Так як з 1 вересня 2023 року Україна перейшла на новий календар, новорічні та різдвяні свята перемістилися і стали ближчими. Одне з найулюбленіших дитячих свят – це день Святого Миколая. Раніше ми відзначали його 19 грудня. Але за новим календарем ця дата перенеслась на 6 грудня, на 13 днів назад. Тож у магазинах вже почали активно продавати солодкі подарунки. Журналіст «Наше місто» промоніторила ціни в супермаркетах Дніпра і розповість, скільки ж коштують святкові солодощі цього року.

МЕТРО

В гіпермаркеті «Метро» ціни просто космічні. Проте і подарунки досить незвичні. Адже мало де можна знайти, наприклад, величезну упаковку цукерок M&M’s. Коштуватиме таке задоволення аж 849 грн за 1 упаковку. Проте, якщо брати від 4 штук, то ціна буде значно меншою – 719 грн/упак.

Є і звичайні новорічні пакуночки з цукерками. Ціни на них стартують від 149 грн. Найдорожча коробочка з цукерками коштує 390 грн.

АТБ

В «АТБ» ціни більш лояльні. Та й асортимент радує більше. Можна придбати як маленький пакуночок за 70 грн, так і великий за 170 грн.

Сільпо

В супермаркеті «Сільпо» асортимент ширший. Є як стандартні солодкі пакуночки, так і адвент-календарі, які не так давно стали популярними в Україні.

Наприклад, адвент-календар E.Wedel Будинок із молоч шоколадом (195 г.) коштує 339 грн. Адвент-календар Aroma Grand шоколадні цукерки (246 г.) – 379 грн. Є адвент-календар Baron (200 г.) за 199 грн.

Набір подарунковий Nestle «Санта та ведмідь» (339 г.) – 159 грн.

Варус

У «Варусі» з солодкими подарунками не густо. Набір подарунковий у формі цукерки (334 г.) коштує 136 грн.

Подарунковий набір у формі ялинки (387 г.) – 132 грн.
Набір подарунковий у вигляді каміну (600 г.) – 220 грн.
110 гривень коштуватиме подарунковий набір у вигляді автомобілю Санти (303 г.).

Загалом, вибрати є з чого і ціни цілком прийнятні. Тож не забудьте побалувати свою малечу смаколиками на свята.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: