Site icon Наше Місто

Шаурма в домашніх умовах: простий і бюджетний рецепт

Turkish doner kebab with grilled meat and vegetables on a black background. Juicy shawarma, fast food. Side view, close-up.

Шаурма – дуже ситна і смачна закуска, яка підкорила серця багатьох гурманів. Її легко приготувати і в домашніх умовах з лаваша у мікрохвильовці, на сковороді або в духовці. З начинкою можна експериментувати і додавати улюблені продукти, пише «Наше Місто».

Інгредієнти:

Приготування:

М’ясо курки промиваємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими шматочками. Обсмажуємо м’ясо на рафінованій олії до готовності.

Картоплю чистимо, промиваємо і шаткуємо соломкою. Обсмажуємо до готовності.

Капусту шаткуємо звичайним способом.

Огірочки промиваємо та нарізаємо соломкою.

Томати промиваємо, обсушуємо і теж нарізаємо соломкою.

Сир натираємо на тертці.

Кетчуп з’єднуємо з майонезом і перемішуємо до однорідності.

Отриманим соусом щедро змащуємо лаваш.

Тепер нам потрібно начинку викласти шарами. Спочатку – куряче м’ясо, потім огірочки та помідори, потім капуста, картопля і останнім розподіляємо сир.

Акуратно згортаємо лаваш в рулет.

Відправляємо шаурму в мікрохвильову піч на 4-5 хвилин.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version