Skip to content

Тренди осіннього манікюру: які кольори та дизайни в моді

Навіть у холодну пору року кожна дівчина хоче виглядати на всі 100%. І йдеться не тільки про теплі луки, а й про макіяж, зачіску та манікюр. Тому зверніть увагу на відтінки лаку та дизайни, які будуть на піку популярності наприкінці осені, пише «Наше Місто».

Класичний червоний

Червоні відтінки, а саме: ніжно-червоний, рубіновий, малиновий, бордовий, ніколи не виходять із моди. Такий гель-лак виглядатиме розкішно та дорого як на довгих нігтях, так і на коротких. Якщо ви не любите простий однотонний манікюр, залиште один або два нігті для дизайну, наприклад френча з яскравим червоним кінчиком.

Нюд

Нюд або, як його ще називають, тілесний манікюр – безпрограшний варіант покриття, оскільки підходить для будь-якої довжини та форми нігтів. Такий нейл-арт завжди виглядає дорого та розкішно. Можна зробити однотонне покриття, урізноманітнити його втиркою або квітковим візерунком.

Всі відтінки блакитного

У тренді – відтінки блакитного та синього. Якщо ви не любите експериментувати із дизайнами, покрийте нігті джинсовим відтінком. А якщо хочете виділятися з натовпу, поєднайте в одному манікюрі світліший і темніший колір блакитного та хвилястий дизайн.

Мерехтливі блискітки

Також можна урізноманітнити манікюр мерехтінням на нігтях. Для цього підберіть гель-лак з дрібними шиммерними блискітками або зробіть ніжний зимовий манікюр з блискучими кінчиками сріблястого або золотистого кольору.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: